03/10/2006

 Meer miljardairs dan ooit

Er zijn nog nooit zo veel miljardairs (in VS-dollars) in de wereld geweest als in 2006 volgens het klassement van het Amerikaanse magazine Forbes. De stichter van Microsoft Bill Gates blijft de rijkste mens op aarde, hij bezit 50 miljard dollar.
Er zijn 793 mensen die een miljard dollar bezitten, waaronder twee Belgen: op de 224e plaats staat de 80-jarige industrieel baron Albert Frère, hij bezit 3 miljard dollar. Tweede en laatste Belg is de genaturaliseerde Kazak Patokh Chodiev van de Eurasia Group. Hij heeft 2 miljard dollar.
Alle miljardairs bezitten samen 2.600 miljard dollar.

En dit terwijl we weten dat de 'normale' mensen steeds armer worden. The rich keep getting richer and the poor keep getting killed cuz they're in the army protecting the country for their rich bosses and presidents! Niet bepaald een teken van solidariteit, dit nieuws. Eerder van individualisme, egocentrisme en narcisme. Die miljardairs zijn er echt van overtuigd dat ze beter zijn dan minder fortuinlijken. Dat alleen zij zo rijk konden worden door speciale gaves.....geloof het niet, broeders.

Weet je wat de echte pest aan miljardair zijn is? Je MOET constant de miljardair uithangen. Het is ondenkbaar, praktisch onmogelijk en tegen de MENSELIJKE AARD om als miljardair naar een gewone frituur te gaan. Als miljardair ben je praktisch verplicht dagelijks kaviaar en 'foie gras' te eten in de duurste restaurants en kan je je niet vertonen op niet-exclusieve, niet-extravagante, niet-exuberante gelegenheden. Een miljardair die zijn geld niet weggooit is geen miljardair.

Comments

Niet moet... Hai Jericho,
Weet jij nog een miljardair die van katten houd en mij misschien wil helpen met bijvoorbeeld een renteloze lening? Ik wil graag al het geld weer terug betalen maar dan graag zonder rente. Dat zou voor een miljardair toch geen probleem moeten zijn?
Groetjes,
Karin

Posted by: Karin | 03/13/2006

Respond to this comment

The comments are closed.