03/15/2006

Mexicaans koppel draait helemaal door

Bron: Reuters, Gepubliceerd: dinsdag 14 maart 2006 @ 20:05
Een huwelijksconflict tussen een koppel uit Mexico is vorige week ietwat uit de hand gelopen. De kogels en werpmessen vlogen de buren langs de oren toen om een onbekende reden de oorlog in het huis van Juan Espinosa en Iram Contreras uitbrak. Het stelletje ging zo ver dat ze zelfs zelfgemaakte bommen naar elkaar wierpen.
Het gevecht zou zo uit de actiefilm "Mr. and Mrs. Smith" kunnen zijn geknipt. Espinosa en Contreras legden hun wapens niet neer totdat hun huis werd opgeblazen door een benzinebom.
Espinosa kwam er nog betrekkelijk goed vanaf, zijn vrouw daarentegen moest met derdegraads brandwonden worden opgenomen in het plaatselijke ziekenhuis. De politie heeft dit bizarre verhaal bevestigd.
Espinosa zegt achteraf blij te zijn dat zijn vrouw brandwonden heeft opgelopen. Zij diende hem van repliek door te zeggen dat ze er spijt van heeft zijn mannelijkheid er niet afgehakt te hebben tijdens het gevecht.

Er is een toneelspel het verhaal verteld van twee mensen die elkaar lijken te haten. Maar hoe beter het publiek de personages leert kennen, hoe meer ze inzien dat de twee perfect bij elkaar passen én smoorverliefd zijn op elkaar. Waarschijnlijk een aanrader voor Espinosa en z'n bitch :)

The comments are closed.