03/18/2006

Vader van kind dat dodelijke val maakte in kerk aangehouden

bron: hbvl - 17/03
Philippe G., de organist van de Sint-Niklaaskerk in het Henegouwse Le Roeulx, is donderdag aangehouden en beschuldigd van moord op zijn vierjarige dochter Clara op 3 maart.
Het meisje kwam om het leven nadat ze van de vier meter hoge zanggalerij in de kerk naar beneden viel. Ze kwam mee met haar vader die kwam oefenen voor de eucharistieviering. De man heeft bekend.Zonder verdere informatie te geven over de omstandigheden van de moord voegde de eerste substituut van de procureur des konings, Dominique Francq, eraan toe dat de vader zo gehandeld heeft omdat hij meende dat Clara leed onder de scheiding van haar ouders.
Twee dagen na de val werd een onderzoek geopend nadat er verwarrende elementen in het dossier werden ontdekt. Op 7 maart werd een autopsie uitgevoerd, maar die leverde niets verdachts op. De speurders slaagden er uiteindelijk in om de vader van Clara zover te brengen dat hij meer uitleg gaf.

De man heeft zelf duidelijk meer last van z'n scheiding dan zijn dochtertje. Een kind van 4 kan makkelijker met het verlies van een ouder om dan een kind van 10. Dat kind had het zelfs zonder ouders kunnen redden. Maar nee, liever vermoorden DENKT (!!!) die 'vader' dan. Altijd eerst jezelf afmaken zeg ik. Je bent misschien depressief, totaal nutteloos, ziek, gestoord.... geen excuus is mogelijk. Ook dit slachtoffer had makkelijk zonder haar ouders verrder gekunnen.

Luister met me mee naar Basement Jaxx - Where's your head at?
Don’t let the walls cave in on you
You get what you give, that much is true
We can live long, live long WITHOUT YOU.

Ga nu heen in vrede en vermoord uzelve en niet een ander, IDIOOT.

The comments are closed.